Amazon Kindle 4 Hoes met handige 360 graden stand, Multi-Stand Slimfit Case, zwart , merk i12Cover (Overboelare) ☆

Amazon Kindle 4 Hoes met handige 360 graden stand, Multi-Stand Slimfit Case, zwart , merk i12Cover in Overboelare

Geschikt voor: Amazon Kindle | Amazon Kindle 4 | kindle 4

360 Multi-stand Slim Case voor Amazon Kindle 4 (Tablet Hoesje).
Deze universele slim case is geschikt voor uw Amazon Kindle 4. Veilig bevestigd in de slim case is uw toestel goed beschermd tegen krassen en de kans op andere schades tijdens normaal dagelijks gebruik.
Betrouwbare bevestiging
De hoes is vervaardigd van PU leer met een microvezel binnenvoering om krassen aan uw Amazon Kindle 4 te voorkomen. Aan de binnenzijde vindt u tevens het roteerbare gedeelte met vier stevige bevestigingsklemmen. Deze klemmen vallen over de vier hoeken van uw Amazon Kindle 4 en stevige elastieken banden houden het toestel stevig op zijn plaats. Dit zorgt voor een betrouwbare bevestiging in de case.
Multi-stand 360 graden draaibaar
De multi-stand maakt het mogelijk om uw Amazon Kindle 4 op een tafel of bureau te positioneren, zonder hem vast te hoeven houden. U heeft hierbij de keuze uit een horizontale (landschap) of verticale (portret) positie. Handig voor het voeren van Skype-gesprekken, het bekijken van films en andere media of om een diapresentatie van foto`s te bekijken.
De magneet sluiting zorgt ervoor dat de cover gesloten blijft en uw scherm vrij van krassen tijdens het meenemen van de Amazon Kindle 4 in bijvoorbeeld een tas. Met dank aan twee extra vakjes kunt u ook nog pasjes of visitekaartjes opbergen in de slim case.
Dit tablet hoesje is een voordelige optie voor wie op zoek is naar goede bescherming en de mogelijkheid de tablet 360 graden te kunnen draaien in de case. (EAN code: 8719177215583 ) (ID: 9200000049522117 i12Cover) Zal je straks ook terug make up kopen in Overboelare ? Amazon Kindle 4 Hoes met handige 360 graden stand, Multi-Stand Slimfit Case, zwart , merk i12Cover in Overboelare

Winkelen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “Amazon Kindle 4 Hoes met handige 360 graden stand, Multi-Stand Slimfit Case, zwart , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Geraardsbergen (België).

Waar? in Geraardsbergen

Er zijn veel manieren om koopwaar te vinden in Overboelare.


Er bestaan tal van winkels nabij Geraardsbergen.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Amazon Kindle 4 Hoes met handige 360 graden stand, Multi-Stand Slimfit Case, zwart , merk i12Cover in Overboelare