Alternate Bookcase Zebra Flip Cover Hoesje Huawei Ascend Y600 (Endepoel) ☆☆☆☆

Alternate Bookcase Zebra Flip Cover Hoesje Huawei Ascend Y600 in Endepoel

Geschikt voor: Huawei Ascend Y600

Alternate Bookcase Zebra Flip Cover Hoesje Huawei Ascend Y600

Deze Bookstyle case voor uw smart Phone is vervaardigd uit een luxe kwalitatief kunststof materiaal, de binnenkant is voorzien van een zachte suéde achtige kunststof voering. Het hoesje is voorzien van een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook uw briefgeld of bonnetjes kwijt kunt.

Door de snap-on behuizing geïntegreerd in het hoesje, wordt uw telefoon perfect beschermd tegen stoten en krassen en zit deze extra stevig vast in het hoesje. U hoeft dus nooit bang te zijn dat uw toestel uit het hoesje valt, u wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw toestel te allen tijden uitstekend beschermd wordt.

Gebruiksgemak:

U kunt alle knoppen en functies van uw smart Phone gewoon gebruiken terwijl deze in de Case zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen gewoon toegankelijk zijn. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Het hoesje is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Het deksel is geopend in een oogwenk, zodat de smartphone snel bediend kan worden.

Sluiting:

Deze Flip Case heeft een magneetsluiting. Het voordeel van de magnetische sluiting is dat de flap niet zomaar openslaat. De hoes is lekker gebruiksvriendelijk. Met één hand haal je het scherm tevoorschijn. Daarnaast kun je gewoon gebruik maken van alle functies van de telefoon, zonder de hoes van het toestel af te halen.

Design:

Het hoesje heeft een lekker dun design. De Case is duurzaam door de kwaliteit van het gebruikte materiaal en stikwerk.

(hoesjes wordt exclusief inhoud geleverd)

Specificaties:

  • Book-Style case van kwalitatief kunststof.
  • Geïntegreerde Snap-On cover voor perfecte bescherming.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Handig extra vakje voor geld of pasjes.

Informatie:

Merk : Alternate Case

Maat : Huawei Ascend Y600

Kleur : Zebra

Soort : Kunststof

(EAN code: 8718709052344 Huawei Ascend accessoire , Huawei Ascend case , Huawei Ascend cover , Huawei Ascend covers , Huawei Ascend hoes , Huawei Ascend hoesje , Huawei Ascend hoesjes) (ID: 9200000029114363 Alternate Caes) Zal je zo meteen eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Endepoel ? Alternate Bookcase Zebra Flip Cover Hoesje Huawei Ascend Y600 in Endepoel

Online in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Alternate Bookcase Zebra Flip Cover Hoesje Huawei Ascend Y600” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Venray (Nederland).

Online in Venray

Er zijn verschillende manieren om artikelen te spotten in Endepoel.


Er zijn tal van shops nabij Venray.

Misschien zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Alternate Bookcase Zebra Flip Cover Hoesje Huawei Ascend Y600 in Endepoel