Alcatel Shine Lite Tempered Glass Screen Protector (Hastière-par-Delà) ☆

Alcatel Shine Lite Tempered Glass Screen Protector in Hastière-par-Delà

Geschikt voor: Alcatel Shine Lite

Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Alcatel Shine Lite. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten. De folie is ook nog eens vrij dun waardoor u er absoluut geen hinder van zult ondervinden als u deze heeft geplaatst op uw Alcatel Shine Lite. Dankzij een ronde afwerking loopt u geen gevaar u aan het glas te snijden.

Schoon scherm

Het grote voordeel van de tempered glass screen protector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de tempered glass zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft uw scherm altijd mooi schoon.

Installatie

De tempered glass screen protector is gemakkelijk te installeren. In de verpakking zijn een schoonmaakdoekje, een stof absorberende sticker en een alcohol gaasje meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De folie zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kunt u deze gemakkelijk met uw vinger weg drukken.

Waarom een tempered glass?

  • Op maat gemaakt voor de Alcatel Shine Lite
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
  • Beschermt uw Alcatel Shine Lite tegen krassen en stoten

(EAN code: 8719246101915 ) (ID: 9200000075678118 GSMpunt.nl) Ga je zo meteen ook terug parfum kopen in Hastière-par-Delà ? Alcatel Shine Lite Tempered Glass Screen Protector in Hastière-par-Delà

Klussen in Namen

Meestal wordt jouw bestelling “Alcatel Shine Lite Tempered Glass Screen Protector” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Screenprotectors in de streek van Hastière (België).

Winkels in Hastière

Er zijn veel opties om koopwaar aan te schaffen in Hastière-par-Delà.


Er bestaan veel shops nabij Hastière.

Misschien wil je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Alcatel Shine Lite Tempered Glass Screen Protector in Hastière-par-Delà