Alcatel IDOL 4 Plus – Dual Sim – Zwart/Grijs (Herchies) ☆☆☆

Alcatel IDOL 4 Plus - Dual Sim - Zwart/Grijs in Herchies

Simlockvrij | Android 6.0 | 5.2 inch scherm | 16 GB geheugen

De Alcatel IDOL 4 Plus is de IDOL 4 met een VR bril erbij geleverd! Met deze VR bril in combinatie met de IDOL 4 Plus beleef je de virtuele wereld met diverse apps die kunt downloaden uit de Google Play Store. Verder heeft de IDOL 4 Plus alles wat de IDOL 4 te bieden heeft: 5.3 inch Full-HD scherm, 13 megapixel camera en verbluffende prestaties. Laat je verleiden door alle eigenschappen van een zeer goede smartphone voor een scherpe prijs!

IDOL 4, 4Plus of 4S

Twijfel je tussen de Alcatel IDOL 4, de IDOL 4 Plus of IDOL 4S? De IDOL 4 en 4 Plus zijn identiek aan elkaar, alleen wordt de IDOL 4 Plus geleverd in een doos die tevens te gebruiken is als VR bril. De IDOL 4S wordt ook geleverd met VR bril, echter onderscheid zich door diverse betere specificaties. Zo beschikt de IDOL 4S over 32 GB geheugen, een betere processor, een groter scherm (5.5 inch) en een hogere schermresolutie.

Beeldscherm

De Alcatel IDOL 4 Plus beschikt over een 5.2 inch IPS beeldscherm met een Full HD beeldschermresolutie (1920 x 1080 pixels). Daardoor zien alle applicaties, foto’s, films en andere media er haarscherp uit op dit beeldscherm en spatten ze van het beeldscherm af. Deze smartphone word je grootste vriend om altijd en overal van je media te genieten.

Camera

De Alcatel IDOL 4 Plus heeft een 13 megapixel camera op de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Hierdoor heb je altijd een goede camera bij de hand en maak je de leukste selfies. Dankzij de ultra-fast focus en dual-led verlichting kun je ook bij snelle bewegingen en slechte verlichting nog leuke foto’s maken.

Prestaties

De Alcatel IDOL 4 Plus is voorzien van een 1.1 Ghz quad-core processor en maar liefst 3 GB aan werkgeheugen. Daarmee kun je probleemloos alle moderne applicaties gebruiken. Games en zware apps, maar ook het naast elkaar gebruiken van verschillende apps zullen geen enkel probleem vormen voor deze smartphone.

Geheugen en accu

Wil je veel apps installeren en al je foto’s bewaren? Is 16GB opslaggeheugen op je toestel niet genoeg? Breid dan het geheugen uit door middel van een micro-SD geheugenkaart tot maar liefst 512GB.

Dual SIM

De Alcatel IDOL 4 Plus is voorzien van Dual Sim mogelijkheid. Dit houdt in dat je 2 simkaarten in je smartphone kan doen. Dit betekent dat je altijd en overal bent te bereiken op 2 verschillende simkaarten! Handig voor het combineren van je werk en privé telefoon of voor in het buitenland. (EAN code: 4894461371580 De IDOL 4 mét VR bril) (ID: 9200000059241696 Alcatel) Zal je straks ook opnieuw speelgoed aanschaffen in Herchies ? Alcatel IDOL 4 Plus - Dual Sim - Zwart/Grijs in Herchies

Online in Henegouwen

Meestal wordt jouw artikel “Alcatel IDOL 4 Plus – Dual Sim – Zwart/Grijs” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Smartphones in de regio van Jurbise (België).

Winkels in Jurbise

Er zijn veel manieren om artikelen te vinden in Herchies.


Er bestaan tal van shops nabij Jurbise.

Meestal zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Alcatel IDOL 4 Plus - Dual Sim - Zwart/Grijs in Herchies