AEG L7WB86GW – Was-droogcombinatie (Wierumerschouw) ▷

AEG L7WB86GW - Was-droogcombinatie in Wierumerschouw

Wascapaciteit: 8 kg | Toerental: 1600 tpm | Fabrieksgarantie: 2 jaar

Met de AEG L7WB86GW hoef je was nooit meer te verplaatsen van de wasmachine naar de droger. Deze energiezuinige was/droogcombinatie met energielabel A wast en droogt al je wasgoed in één keer. Het laadvermogen van de L7WB86GW is 8kg voor wassen en 4 kg voor drogen. De machine is Woolmark Blue gecertificeerd wat wil zeggen dat je er met een gerust hard wollen kleding in kunt wassen en drogen. Met een was-droogcombinatie van AEG heb je altijd het beste resultaat en de meest veilige verzorging van je wasgoed

Voordelen L76680NWD

Pluspunten Wast en droogt in één keer
Pluspunten DualSense: was en droogt ook je fijne en wollen was
Pluspunten Snel programma: wast en droogt in één uur
Pluspunten Stoomfunctie: frist kleding op en verwijdert nare geurtjes zonder te wassen

Nadelen L76680NWD

Minpunten Geen automatische wasmiddel dosering
Minpunten Droogsysteem is condensatie dus niet voorzien van een warmtepompsysteem dat zuiniger is

DualSense: ook voor fijne en wollen was
Geen handwas en droogmolens meer. Deze AEG was/droogcombinatie met DualSense wast en droogt al je wasgoed, inclusief je delicate items, zoals fijne was en wollen handwas. Dankzij lagere droogtemperaturen en zachte trommel bewegingen zorg je er zo voor dat je kleding er altijd perfect uitziet. Het speciale wol programma is het eerste op de mark dat het Woolmark Blue-certificaat krijgt omdat het wollen handwas gelijkmatig wast en droogt.

Altijd minimaal verbruik
Door de ProSense Technology wordt de de was- en droogtijd automatisch aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Dit zorgt ervoor dat je was nooit te lang gewassen of gedroogd wordt. Zo bespaar je tijd, energie en water of de lading nu klein of groot is. En…je kleding blijft langer mooi want die wordt niet onnodig lang gewassen of gedroogd.

Snel: 1 kilo wassen en drogen in één uur
Soms heb je haast en moet je was snel gedaan zijn, bijvoorbeeld als je dat ene jurkje zo graag aan wilt of dat overhemd voor werk. De AEG L7WB86GW beschikt over een speciaal was- en droogprogramma zodat je 1 kilo was in 1 uur kunt wassen en drogen! Na 60 minuten is je kleding gewassen en komt het droog uit de machine. Klaar om te gaan.

Wassen, drogen of allebei?
De selectieknop Wash&Dry geeft je de mogelijkheid met een druk op de knop een programma te kiezen waarbij je in een moeite door wast en droogt. Of kies voor afzonderlijk wassen of drogen wanneer je maar een van deze functies nodig hebt. Je kunt dus alleen wassen, alleen drogen, of allebei na elkaar.

Woolmark Blue, wollen kleding veilig in de machine
Deze was-droogcombinatie is de enige machine op de markt met het Woolmark Blue certificaat voor het was- én droogproces, waarmee zelfs de meest delicate stoffen, zoals wol, veilig gewassen en gedroogd kunnen worden.

Stoomfunctie: opfrissen en kreukvrij maken
Wanneer een kledingstuk even moet worden opgefrist maar geen volledige wasbeurt nodig heeft dan zijn de speciale programma’s van deze was/droogcombinatie perfect. De stoom programma’s helpen namelijk bij het veilig gladmaken van kreuken en verwijderen van geurtjes. Zo is je favoriete kledingstuk snel weer fris en glad.

Meer voordelen op een rijtje:

 • Startuitstel: bepaal zelf wanneer je programma van start gaat
 • Groot Display waardoor alles gemakkelijk leesbaar is
 • Overloopbeveiliging met Aqua Stop
 • Anti-schuim spoelsysteem

Wasprogramma’s AEG L76680NWD

 • Katoen
 • Katoen Eco
 • Synthetisch
 • Fijne was
 • Wol / Handwas
 • Outdoor
 • 60min wassen en drogen
 • Stoom
 • Spoelen
 • Centrifugeren / pompen

(EAN code: 7332543548378 ) (ID: 9200000083713826 AEG) Zal je binnenkort eveneens opnieuw speelgoed kopen in Wierumerschouw ? AEG L7WB86GW - Was-droogcombinatie in Wierumerschouw

Webshops in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “AEG L7WB86GW – Was-droogcombinatie” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Was-droogcombinaties in de streek van Zuidhorn (Nederland).

Winkels in Zuidhorn

Er zijn verschillende manieren om deals te spotten in Wierumerschouw.


Er zijn veel winkels nabij Zuidhorn.

Meestal kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl AEG L7WB86GW - Was-droogcombinatie in Wierumerschouw