ADATA Premier SDHC UHS-I U1 16GB (Geulle) ☆

ADATA Premier SDHC UHS-I U1  16GB in Geulle

Schrijfsnelheid: 30 MB/s

De Premier-reeks SDHC-geheugenkaarten zijn speciaal ontworpen voor digitale camera’s. Ze voldoen aan de SD 3.0-specificatie (Ultra High Speed 1, UHS-I) en zijn tevens compatibel met toestellen die slechts voldoen aan de SD 2.0. Deze lees/schrijfsnelheden van de 32GB geheugenkaarten uit deze reeks zijn 50 en 33 MB/sec. Hierdoor beschikt u over hogere prestaties, hogere betrouwbaarheid en uitstekende duurzaamheid.

De Premier-reeks SDHC class 10 geheugenkaarten zijn de beste keuze voor diegenen die willen upgraden naar de UHS-I U1-specificatie, voor een prijs die vergelijkbaar is met de oudere class 10-kaarten. Voor de 32 GB-kaart met dezelfde prijs geniet u van de nieuwe SD 3.0 specificatie, meet lees/schrijfsnelheden van maximaal 50 en 33 MB/sec, met willekeurige lees- en schrijf-IOPS van 1300 en 100.

Hoge duurzaamheid
De gegevens die worden opgeslagen op Premier-kaarten kunnen gebruik maken van extra beveiligingskenmerken: constructie bestand tegen röntgenstralen, weerstand tegen extreme temperaturen, foutcorrectiecode (ECC) en schrijfbeveiligingsfuncties.

Reeks van toepassingen
Geheugenkaarten uit de Premier-reeks zijn beschikbaar in 8, 16 en 32 GB.

GRATIS evaluatieversie gedurende 60 dagen
Kopers van ADATA opslagproducten krijgen gratis downloads van onze eigen software.
Houd uw gezin, uw identiteit en uw computer veilig. (EAN code: 4713435796696 let op: Deze SD kaart is niet geschikt voor smartphones en/of actioncams) (ID: 9200000022463227 ADATA) Ga je binnenkort ook opnieuw make up aanschaffen in Geulle ? ADATA Premier SDHC UHS-I U1  16GB in Geulle

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “ADATA Premier SDHC UHS-I U1 16GB” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede computer SD kaarten in de streek van Meerssen (Nederland).

Online in Meerssen

Er zijn verschillende opties om items aan te schaffen in Geulle.


Er zijn veel shops nabij Meerssen.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl ADATA Premier SDHC UHS-I U1  16GB in Geulle