Acer Liquid Z630(S) Booktype Hoesje Roze Bloesem (Eindje) ☆

Acer Liquid Z630(S) Booktype Hoesje Roze Bloesem in Eindje

Geschikt voor: Acer Liquid Z630 | Acer Liquid Z630s

Acer Liquid Z630(S) Booktype Hoesje Roze Bloesem

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123350450 ) (ID: 9200000072245963 Telefoonhoesjestore.nl) Ga je binnenkort eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Eindje ? Acer Liquid Z630(S) Booktype Hoesje Roze Bloesem in Eindje

Online in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Acer Liquid Z630(S) Booktype Hoesje Roze Bloesem” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Someren (Nederland).

Online in Someren

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Eindje.


Er bestaan veel winkels nabij Someren.

Misschien kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Acer Liquid Z630(S) Booktype Hoesje Roze Bloesem in Eindje