Acer Iconia One 7 B1-770 – Wit (Nieuw Beerta) ☆☆

Acer Iconia One 7 B1-770 - Wit in Nieuw Beerta

Android 5.0 | 7 inch scherm | WiFi | 16 GB geheugen

De Acer Iconia One 7 B1-770 is dankzij zijn kleine formaat overal mee naar toe te nemen. De tablet beschikt over Android 5.0 besturingsysteem (Lollipop) en een quad-core processor, dit biedt jou de mogelijkheid om soepel te kunnen surfen op het internet of een spelletje te spelen. Tevens is de Acer Iconia One 7 B1-770 heeft een strak design waarmee het een lust voor het oog is, maar ook functioneel. De lichte en dunne behuizing is gemakkelijk vast te houden en heeft een antislipafwerking met ‘tartan’-patroon die net zo goed voelt als hij eruit ziet.

Multimedia

De quad-core processor zorgt voor moeiteloos gamen, video’s bekijken en surfen – en op het prachtige IPS-scherm zie je alles duidelijk vanuit bijna elke hoek. De verbeterde prestaties van het Android 5.0-besturingssysteem (Lollipop) zorgen voor een extra oppepper en de batterij gaat tot wel vijf en een half uur mee.

Momenten delen

Uw verhalen mogen niet aan banden gelegd worden. Dankzij de microSD kaartsleuf van de Acer Iconia One 7 B1-770 zijn uw mooiste momenten nooit ver weg en deelt u ze gemakkelijk met de rest van de wereld. Je kunt het opslagcapaciteit uitbreiden met een MicroSD kaart tot wel 32 GB. Tevens kunnen herinneringen blijven leven doordat u ze overal en altijd kunt herbeleven via AcerCloud.

Iconia Suite

De Acer exclusieve suite EZ-apps geeft je tal van tools die je tablet nog leuker en gebruiksvriendelijker maken. Met EZ Note, EZ Snap, EZ WakeUp en EZ Gadget heb je alles van een krachtige multimedia notitieapp tot een app waarmee je eenvoudig schermafbeeldingen maakt, een app voor activeringssnelkoppelingen en de EZ Gadget mini-apps voor multitasking. (EAN code: 4713392144103 ) (ID: 9200000047671738 Acer) Zal je binnenkort ook terug speelgoed kopen in Nieuw Beerta ? Acer Iconia One 7 B1-770 - Wit in Nieuw Beerta

Winkelen in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Acer Iconia One 7 B1-770 – Wit” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Tablets in de regio van Oldambt (Nederland).

Online in Oldambt

Er zijn veel manieren om artikelen te vinden in Nieuw Beerta.


Er bestaan veel shops nabij Oldambt.

Meestal wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Acer Iconia One 7 B1-770 - Wit in Nieuw Beerta