4-in-1 Starter Kit voor Asus Padfone 2 A68 (l\’Escaillère) ☆☆☆

4-in-1 Starter Kit voor Asus Padfone 2 A68 in l\'Escaillère

Geschikt voor: Asus Padfone | Asus Padfone 2 A68

Handige 4 in 1 Starter Kit voor uw Asus Padfone 2 A68. Heeft u een Asus Padfone 2 A68 tablet aangeschaft? Dan wilt u deze vanzelfsprekend zo lang mogelijk in nieuwstaat houden. Deze universele 4 in 1 Starter Kit is voorzien van alle benodigde accessoires voor een perfecte bescherming en comfortabel gebruik van de tablet. In de verpakking vindt u een stijlvolle beschermhoes, screenprotector (op maat te knippen), stylus pen en een micro-USB laad-/datakabel. En dat alles voor een extra lage prijs! Dat maakt de 4-in-1 Start Kit ook een leuk cadeau idee.
Het betreft een universele 4-in-1 Starter Kit geschikt voor uw Asus Padfone 2 A68.
Hoes met Multi-stand Een onmisbaar accessoire voor een 4-in-1 Tablet Starter Kit is uiteraard een goede beschermhoes. De universele hoes is vervaardigd van stevig PU leer met een zachte microvezel voering. Het effectieve bevestigingssysteem met elastieken banden in de vier hoeken zorgt voor een betrouwbare en snelle bevestiging van uw Asus Padfone 2 A68. Veilig bevestigd in de hoes is uw tablet optimaal beschermt tegen krassen en andere beschadigingen. Een magneet sluiting voorkomt dat de cover te snel open zal gaan wanneer u de tablet mee wilt nemen.
De hoes biedt echter niet alleen goede bescherming. De ingebouwde standaard maakt het mogelijk om uw Asus Padfone 2 A68 in meerdere kijkhoeken (landschapmodus) te positioneren. Handig voor bijvoorbeeld het voeren van Skype gesprekken of het kijken van filmpjes, Uitzending Gemist en andere media.
Screenprotector De 4-in-1 Starter Kit is voorzien van een universele screenprotector die zelf exact op maat te knippen is door middel van het hulpraster. De beschermfolie is volledig transparant en voorkomt dat het scherm van uw Asus Padfone 2 A68 wordt beschadigd door stof en krassen.
Afmeting screenprotector maximaal 210 x 150 mm.
Stylus Pen Met de stylus pen voorkomt u dat er een veelvoud aan vingervlekken op het scherm komen. Het is tevens een ideaal accessoire voor een nauwkeurige invoer. Daarnaast is de stylus voorzien van een balpen voor aantekeningen op papier.
Micro-USB- kabel Met de bijgevoegde datakabel met laadmogelijkheid kunt u de Asus Padfone 2 A68 snel en eenvoudig synchroniseren met uw PC of u gebruikt hem als extra laadkabel.
De 4-in-1 Starter Kit: vier populairste tablet accessoires voor uw Asus Padfone 2 A68 in één pakket voor een extra lage prijs! Bestel snel! De verzending is gratis. (EAN code: 8719019614789 ) (ID: 9200000039311936 i12Cover) Zal je straks eveneens terug kleding kopen in l\’Escaillère ? 4-in-1 Starter Kit voor Asus Padfone 2 A68 in l\'Escaillère

Tafelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “4-in-1 Starter Kit voor Asus Padfone 2 A68” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Chimay (België).

Winkels in Chimay

Er zijn veel manieren om deals te vinden in l\’Escaillère.


Er zijn tal van winkels nabij Chimay.

Misschien wil je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.boerenmagie.nl 4-in-1 Starter Kit voor Asus Padfone 2 A68 in l\'Escaillère