2ND (refurbished) iPhone 6S 64GB RoséGoud (Stroobos / Strobos) ☆

2ND (refurbished) iPhone 6S 64GB RoséGoud in Stroobos / Strobos

Refurbished | Simlockvrij | iOS 10.0 | 4.7 inch scherm | 64 GB geheugen

Een 2ND iPhone is een refurbished iPhone die enkel bestaat uit originele Apple onderdelen. Dit betekent dat een 2ND iPhone is vernieuwd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Alle toestellen zijn gecontroleerd door een Apple Premium Service Provider en worden geleverd met 1 jaar garantie. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je iPhone net zo goed functioneert als een nieuwe iPhone. Je bent alleen veel goedkoper uit. Ook geef je een iPhone een tweede leven. Een 2ND iPhone is daarom een duurzame en slimme keuze!

Let op: een 2ND iPhone bevat mogelijk (beperkte) gebruikerssporen.

Specificaties 2ND:

  • Refurbished met 100% originele Apple onderdelen
  • Enkele gebruikerssporen aanwezig
  • Altijd de nieuwste software
  • 1 jaar garantie
  • Data kabel en CE gecertificeerde oplader worden niet meegeleverd in de doos

Wat is refurbished?

Een refurbished telefoon is een gebruikte telefoon die is gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Een refurbished iPhone is daarom ook niet te vergelijken met een tweedehands iPhone. Alle 2ND iPhones zijn door een onafhankelijke Apple Premium Service Provider gecontroleerd waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Bijna zo goed als nieuw

De 2ND iPhone functioneert net zo goed als een nieuwe iPhone. Alle 2ND iPhones zijn geheel opgeknapt en waar nodig van nieuwe Apple onderdelen voorzien. Het toestel bevat mogelijk gebruikerssporen maar is altijd in perfecte technische staat.

100% originele Apple onderdelen

Tijdens het opschonen van de iPhone worden 100% originele Apple onderdelen gebruikt. De iPhone wordt gecontroleerd door een Apple Premium Service Provider waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Altijd de nieuwste software geïnstalleerd

Een 2ND iPhone beschikt altijd over de nieuwste software. Je hoeft de 2ND iPhone dus niet meer te updaten naar het nieuwste besturingssysteem.

Leveringscondities

De 2ND iPhone wordt geleverd exclusief accessoires.

(EAN code: 8719244271856 ) (ID: 9200000072661276 Apple) Zal je straks eveneens terug parfum kopen in Stroobos / Strobos ? 2ND (refurbished) iPhone 6S 64GB RoséGoud in Stroobos / Strobos

Klussen in Friesland

Meestal wordt jouw item “2ND (refurbished) iPhone 6S 64GB RoséGoud” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Smartphones in de streek van Achtkarspelen (Nederland).

Bestellen? in Achtkarspelen

Er zijn verschillende opties om deals te vinden in Stroobos / Strobos.


Er zijn veel shops nabij Achtkarspelen.

Meestal wil je hem ook online bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl 2ND (refurbished) iPhone 6S 64GB RoséGoud in Stroobos / Strobos